Forum Untuk Ex-DPM '03-'06 JPG Poli Shah Alam


You are not connected. Please login or register

aku da jual cupcake

Go down  Message [Page 1 of 1]

1aku da jual cupcake Empty aku da jual cupcake on Fri Aug 08, 2008 1:40 pm

wandisini

wandisini
Klik Senior V
Klik Senior V
KEPADA SESAPA YANG ERBMINAT INGIN MENDAPATKAN CUPCAKE

AKU BOLEH DAPATKAN UNTUK KORANG

HARGA BOLEH DIRUNDING BERDASARKAN CORAK DAN DEKORASI YANG DI INGINKAN

HARGA ASAS BAGI CUPCAKE YANG TAKDA CORAK AKU JUAL RM0.70...mahal eh...boleh runding..KALU DA DEKORASI SIKIT...KENA TANYA PEMBEKAL AKU LA HARGA BERAPA

SO SESAPA YANG MINAT BAGI TAHU EH...

SEDIA MENERIMA TEMPAHAN UNUTUK
HARI BIRTHDAY,
HARI KELUARGA,
HARI PERKAHWINAN
ATAUPUN HARI-HARI MAU MAKAN... PUN OK GAK

tempahan diterima disekitar lembah klang je eh...



Last edited by wandisini on Fri Aug 08, 2008 6:28 pm; edited 1 time in total

View user profile http://www.azwananuar.com

2aku da jual cupcake Empty Re: aku da jual cupcake on Fri Aug 08, 2008 1:52 pm

wandisini

wandisini
Klik Senior V
Klik Senior V
ni contoh gambar2 yang pernah dijual dan ditempah...da banyak lagi...tapi xleh publish sbb nanti org tiru Very Happy
periuk nasi kena jaga beb...

aku da jual cupcake Img_1311

aku da jual cupcake Img_1320

aku da jual cupcake Img_1321

aku da jual cupcake Img_1322

aku da jual cupcake Img_1323


kalu berminat..jgn tunggu lagi...segera la hubungi aku

boleh juga melayari laman web

http://aziefiziecupcake.ace.st

View user profile http://www.azwananuar.com

3aku da jual cupcake Empty Re: aku da jual cupcake on Sat Aug 09, 2008 1:54 am

<suhaimah>

<suhaimah>
Klik Senior I
Klik Senior I
ish...
cantik2 belaka cupcake awk ni azwan..
awk tau x,kt faculty kite pun ade jual cupcake ni..
student la yg jual,0.80 sen..
leh tempah2 ikut name jgk..
klu tempah utk kawen leh ek azwan?
brape ek harge?
mcm nk tempah utk akak kawen..

View user profile

4aku da jual cupcake Empty Re: aku da jual cupcake on Mon Aug 11, 2008 6:15 pm

wandisini

wandisini
Klik Senior V
Klik Senior V
wrote:ish...
cantik2 belaka cupcake awk ni azwan..
awk tau x,kt faculty kite pun ade jual cupcake ni..
student la yg jual,0.80 sen..
leh tempah2 ikut name jgk..
klu tempah utk kawen leh ek azwan?
brape ek harge?
mcm nk tempah utk akak kawen..

ema nak tempah tuk akak kawin ke...bole je

aku boleh bagi sebiji rm1.50 siap bekas sekali percuma riben...bekas tuk setiap satu cupcake tu...mmg biasa kami menerima tempahan tuk perkahwinan ni...kalu banyak boleh bagi kurang lagi

sekarang ni pun tengah menerima tempahan 100 biji tuk kenduri kahwin..akak kawin bila?

View user profile http://www.azwananuar.com

5aku da jual cupcake Empty Re: aku da jual cupcake on Mon Aug 11, 2008 9:39 pm

<suhaimah>

<suhaimah>
Klik Senior I
Klik Senior I
akak kawen 16hb ni la..
mcm lmbt je..
nk amik kt awk lg..
ish..
lenkali jela kan..
kite tempah utk akak sowg lg yg kawen bln 12 jela kot..

View user profile

6aku da jual cupcake Empty Re: aku da jual cupcake on Tue Aug 12, 2008 6:39 pm

wandisini

wandisini
Klik Senior V
Klik Senior V
wrote:akak kawen 16hb ni la..
mcm lmbt je..
nk amik kt awk lg..
ish..
lenkali jela kan..
kite tempah utk akak sowg lg yg kawen bln 12 jela kot..

aku boleh antar kat umah ema kat s.alam

takda hal la

emma nak muffin tak...muffin boleh buat gak

View user profile http://www.azwananuar.com

7aku da jual cupcake Empty Re: aku da jual cupcake on Thu Aug 14, 2008 3:51 pm

Apiez

Apiez
Klik Senior II
Klik Senior II
Amboi promote lebey nampak...xkan lah keje pegawai buat part time kot jual kek..ni mesti nak cari duit nak kawin lah ni yer wan... hehehehe. pe pun, kek yang ko jual tu amat2 lah aku berkenan.. insya allah kalo aku kawen nanti aku tempah la kat ko.. tapi dengan aku xkan ar ko nak jual mahal2 lak kan..mesti lah ada harge ahli kan...kiter kan geng kan wan..hehehehehe...

View user profile

8aku da jual cupcake Empty Re: aku da jual cupcake on Fri Aug 15, 2008 6:55 am

<suhaimah>

<suhaimah>
Klik Senior I
Klik Senior I
kelam kabut sgtla kite..
byk sgt test,esaimen..
xsempat nk on klikjpg ni..
kite nk order utk akak kawen bln 12 nnti..
ape2hal kite roger awk ek azwan krg..
esok nk balik jb dh..huhuhu

View user profile

9aku da jual cupcake Empty cupcake update on Mon Dec 22, 2008 6:04 pm

wandisini

wandisini
Klik Senior V
Klik Senior V
mau beli cupcake atau macam2 jenis kek
call la aku
http://aziefiziecupcake.ace.st/forum.htm


_________________
www.azwananuar.com
View user profile http://www.azwananuar.com

10aku da jual cupcake Empty Re: aku da jual cupcake on Mon Jan 19, 2009 8:54 pm

dzulham

dzulham
Klik Senior I
Klik Senior I
cup cake tu apa?
:p

View user profile http://www.customs.gov.my

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum